Ønsker du at prøve en session eller har du spørgsmål? Så skriv endelig til mig her:Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

Individuel Læring

Fokuser din opmærksomhed – med kroppen

Et individuel læringsforløb baseret på Grinberg Metoden tilbyder en kropslig og struktureret tilgang til at opnå et mål og øge velvære i livet.

Følgende tilstande er eksempler på udgangspunkter for et læringsforløb:

 • Ønske om øget energi-niveau
 • Kroniske smerter
 • Tilbagevendende symptomer såsom rygsmerte, hovedpine, søvnløshed, træthed og fordøjelsesproblemer
 • Stress og angst
 • Ubeslutsomhed og usikkerhed
 • Eftervirkninger af en ulykke, en sportsskade, chok eller hjernerystelse
 • Vanskeligheder i forhold og relationer

Sammen finder vi en strategi der vil øge din energi. Og du vil blive coachet til at foretage konkrete handlingsændringer som du kan integrere i din hverdag for at stoppe at blive overvældet af livets uendelig krav.

Du lærer at lægge mærke til de små daglige ændringer, og kontinuerligt øge tilliden til dit eget commitment.

I stedet for at at opgive et projekt, fordi det ikke kan være perfekt på et millisekund eller fordi en andens løsning ikke virkede for dig…

Starter du at finde din egen praksis eller træning til lige præcis din personlig tilstand og mål for at vedligeholde og øge dit velvære.

Du lærer at mærke hvor din opmærksomhed automatisk samles

Et læringsforløb omfatter en række sessioner, skabt ud fra dine individuelle behov. De vil udformes med udgangspunkt i din situation og hvad du gerne vil opnå.

Tiden mellem sessionerne bruges til at øve de forandringer du gerne vil opnå. Det kan være en konkret handling, der giver den ønskede forandring eller en øvelse i at trække vejret på en grundlæggende ny måde.

I takt med at du får mere opmærksomhed på kroppen, lærer du at mærke og stoppe dine gamle reaktioner. Det kan være gentagende mønstre i måden du reagerer på vrede, frygt eller smerte, eller det kan være tilbagevendende tanker, der fremtræder i bestemte situationer. Under forløbet får du mulighed for at undersøge hvordan du kan reagere på en nye måder og stoppe den vante reaktion. Ved at træne opmærksomheden på kroppen øges mulighederne for at agere hensigtsmæssigt i livet og skabe bevidste konkrete forandringer.

Målet er, at du tidligere og tydeligere mærker og sørger for, det du har brug for, for at have det godt, samt at du bliver mere bevidst om hvordan du kan have din fulde kraft til rådighed i hver situation.

Vil du gerne igang, så book den indledende (gratis) samtale med mig hvor der er sat tid af til en snak om hvordan vi kan arbejde sammen. Du kan også prøve  disse guidede øvelser, for at mærke nogle konkrete fysiske teknikker på dig selv.

 

Muligheder for Sessioner med mig:

MERE KLARHED GENNEM KROPPEN – 800kr

Enkelt Session (75min)

En Mere Klarhed gennem Kroppen Session kan stå som en individuel oplevelse eller som udgangspunkt for et længere læringsforløb. Det er en mulighed for at skabe mere klarhed omkring et emne i dit liv. I sessionen beskriver vi sammen, hvad din nuværende situation og kropsfornemmelse er, og hvad det er du vil forandre ved den.

Vi udforsker, hvordan dét at have mere opmærksomhed i kroppen, mærke forandringer ved et symptom eller helt enkelt at have mere energi kan hjælpe dig til at opnå dit mål. Vi kigger samtidig på hvilke skridt der kan være de næste du kan tage i den retning du vil gå i.

KORT OG FOKUSERET – 3.000kr

4 Sessioner Læringsforløb  (60min pr session; 4-6 uger, 750kr for sessioner udover)

Kort og Fokuseret Forløbet giver dig muligheden for at træne eller udvikle en specifik evne (vejrtrækning, afspænding, kontrol over spændte muskler i et område, mestring af smerte) eller stoppe en skadelig rutine/vane. Du kommer til ugentlige sessioner og bruger det, du lærer dér, i din hverdag. Vi bygger vores arbejde i hver følgende session på de spørgsmål og opdagelser du har mellem sessionerne og fordyber dermed din læring. Hvis det er relevant, får du derudover enkelte øvelser til fokuseret træning derhjemme.

ALL IN – 8.500kr

(3 måneders forløb med træningsprogram, og ugentlig 1 60 min. Session, ekstra sessioner 700kr )

All In oplevelsen er til dig, der er topmotiveret for at skabe en holdbar forandring af et fysisk symptom eller en situation i dit liv og som gerne vil prioritere at lære med kroppen. Du kommer til ugentlige sessioner, hvor vi lærer og træner hvordan du kan bryde uønskede mønstre i kroppen og skaber og fastholde den ønskede forandring.

Du er nysgerrigt på at finde du af, hvad du kan opleve og finde du af, hvis du træner det at have mere bevidsthed på din kropslig oplevelse i din hverdag. Du får derudover forslag til individuel træningsøvelser som du kan lave derhjemme for at fordybe læringen mellem sessionerne.

Vil du gerne igang, så book en indledende (gratis) samtale med mig om hvordan vi kan arbejde sammen. Eller prøve nogle af disse guidede øvelser, for at afprøve konkrete fysiske tekniker selv.

For yderligere informationer om Grinbergmetoden, se her.

 

Eksempler:

JETTE – LÆRINGSFORLØB

MARTIN – RECOVERY FORLØB

Merken

 • “Tænker tit på dig og alt det du har åbnet op for mig. Jeg står stærkt i mig selv, stærk nok til at jeg kan hjælpe andre med at stå på deres måde.”

  / Hans Peter

 • “…hun er en fantastisk historie-fortæller med en no-nonsense måde at tale om personlig udvikling.”

  / Magdalena, trainer & facilitator

 • “Du hjalp mig meget med at komme ud af en slags boble jeg har været i siden ulykken.”

  / Astrid, 42 år

 • “Aninia har én helt særlig evne til at sætte sig ind i kroppen og dens reaktion på smerte. Hun er grundig, tillidsfuld og ikke mindst en god formidler.”

  / Stine, 28

Kontakt

Heart Work Management
Sankt Knuds Vej 23B 1
Baggårdhuset
1903 Frederiksberg
+45 53 80 33 83

Tak for billederne til:
Gitte Lotinga - www.billedskabet.dk
Danielle Schönfeld

Stefan Ansorge


Kim Bjærre
 og

Niels Nygaard

Find mig

Ring op / Call now