Ønsker du at prøve en session eller har du spørgsmål? Så skriv endelig til mig her:Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

Klienter om Aninia

Hvad har du fået ud af træningen?

Klienter skriver om deres erfaring med Aninia:

 


Hvis du har et øjeblik og er nysgerrig på en længer beskrivelse af en oplevelse af vores samarbejde, så kan du læse fra Claus (Stressforløb), Maria (Graviditet) eller Marianne (Recoveryforløb).

 


“Jeg kan mærke en helt klar forbedring efter mit forløb hos Aninia! Hun har gjort mig opmærksom på, hvordan jeg belaster min krop unødvendigt i dagligdagen, og givet mig konkrete værktøjer til at arbejde med det. Jeg kan meget varmt anbefale et forløb hos Aninia – særligt hvis man er indstillet på at arbejde med at blive mere opmærksom på sin krop.”

– Philip, Account Manager

 


“Aninia har én helt særlig evne til at sætte sig ind i kroppen og dens reaktion på smerte. Hun er grundig, tillidsfuld og ikke mindst en god formidler. Aninia tog sig kærligt af min hånd efter en sportsskade – igennem hendes behandling lærte jeg at blive mere bevidst på min krops reaktionsmønstre, som jeg klart kan bruge fremover! Og efter blot få behandlinger var min hånd i klar bedring.”

– Stine, 28

 


“Tænker tit på dig og alt det du har åbnet op for mig. Jeg er landet i mig selv, som en hel Hans Peter. Det tog tid at lære effekten af vores sessions og gå de virkelige skridt mod min frihed. Jeg står stærkt i mig selv, stærk nok til at jeg kan hjælpe andre med at stå på deres måde.”

– Hans Peter

 


“Jeg stadig har megen glæde af, hvad jeg lærte, da jeg trænede hos dig. Det er svært at sætte ord på, men jeg prøver: Jeg er blevet meget bedre til at nyde energien og spændingen, når noget nyt sker, og i stedet for at foregribe ting og situationer, så bare se, hvad der sker og nyde øjeblikket. Det er en stor gave. Tak for den.”

– Anne, 32

 


“Jeg har gået til Grinberg behandlinger hos Aninia og oplever det har gjort mig i stand til at bryde mine mønstre, så jeg i en situation ikke følger en automatisk reaktion, men selv kan vælge hvordan jeg skal reagere. Det betyder at jeg har fået større frihed til at være den jeg har lyst til at være både arbejdsmæssigt og i mine private nære relationer.”

– Dorthe, 42

 


Efter jeg har gået til trainingsforløb med Aninia:”Hvis jeg får ondt i ryggen ved jeg at der er noget jeg skal være opmærksom på. Noget skal måske ændres i mit liv eller nogen skal sættes på plads eller jeg skal sige fra overfor noget både privat og arbejdsmæssigt og dette opmærksomhedspunkt er jeg utrolig glad for at have lært.Nogen gang har jeg følt at en session har været helt forløsende.Hvis det har været mere underligt og jeg ikke umiddelbart har kunnet se meningen med noget vi har arbejdet med har jeg været frustreret indtil det er gået op for mig, hvad det handlede om. Det har været udfordrende at kæmpe med/mod dig på briksen, men undervejs blev jeg mere modig og det er jeg dybt taknemlig for.Jeg bliver bare så glad i låget, når 10-øren falder og jeg regner ud, hvad det er jeg skal arbejde med eller gøre.”

– Lonni, 53

Merken

Merken

Merken

 • “Tænker tit på dig og alt det du har åbnet op for mig. Jeg står stærkt i mig selv, stærk nok til at jeg kan hjælpe andre med at stå på deres måde.”

  / Hans Peter

 • “…hun er en fantastisk historie-fortæller med en no-nonsense måde at tale om personlig udvikling.”

  / Magdalena, trainer & facilitator

 • “Du hjalp mig meget med at komme ud af en slags boble jeg har været i siden ulykken.”

  / Astrid, 42 år

 • “Aninia har én helt særlig evne til at sætte sig ind i kroppen og dens reaktion på smerte. Hun er grundig, tillidsfuld og ikke mindst en god formidler.”

  / Stine, 28

Kontakt

Heart Work Management
Sankt Knuds Vej 23B 1
Baggårdhuset
1903 Frederiksberg
+45 53 80 33 83

Tak for billederne til:
Gitte Lotinga - www.billedskabet.dk
Danielle Schönfeld

Stefan Ansorge


Kim Bjærre
 og

Niels Nygaard

Find mig

Ring op / Call now