Jeg er meget tilfreds, fordi jeg har lært noget!

Marianne kom til mig for 2 år siden over et forløb af 9 Sessioner. Hun havde haft ondt i skulderen hver dag den gang efter et styrt, som kom oveni en travl hverdag på hospitalet. Smerten forstærkede stressende situationer og omvent – der opstod irritation og en fornemmelse at være overvældet mange dage. En fornemmelse at alt og alle bare blev for meget.

Fornylig mødtes vi igen, og jeg spurgte hende, hvordan det gik med hendes skulder. Hun fortalte om hendes oplevelse siden vores forløb:

“Jeg har stadig nogen gang ondt i skulderen og den er ikke helt så fleksibelt som den havde været inden styrtet. Men jeg er jo slet ikke bange for smerten mere og det fylder derfor mindre. Jeg har meget mere overskud til også at tænke på andre ting.
Nogen gang, når det er meget slemt, så gør jeg nogle af de øvelser jeg lærte hos dig. Dem med at spænde op så meget jeg kan og bagefter give slip. Og det hjælper altså meget! Det synes jeg.

Nogen gang kommer sådan en pludslig, stærk smerte. Så tager jeg lige et skridt tilbage, trykker på det sted og trækker vejret op til smerten.
På denne måde har jeg lige som en lille „rescue remedy“ jeg kan have med, istedet for at tage smertestillende. Smerten aftager altid efter jeg har lige trukket vejret et par gange.

Jeg er meget tilfreds, fordi jeg har lært noget! Som jeg kan bruge, når det er.

Hvis man gider bruge det.

Og jeg har ikke brugt smertestillende siden og gjorte gode ting for mig selv istedet for.”

Det gør mig så glad at høre, når folk kan bruge det de har lært også så mange år efter vores samarbejde.

Så fedt, når vi ikke bare fikser noget akut i vores samarbejde men også skaber nogle redskaber der kan bruges fremover.

Er du nysgerrigt på, hvad der er du kunne lære? Jeg vil meget gerne tale med dig om hvordan vi kunne arbejde sammen. Skriv eller ring endelig – så finder vi ud af noget.

Merken

Trackback from your site.

Leave a comment

 • “Aninia has a very special ability to understand the body and its reactions to pain. She is thorough, trusting and not least, a good teacher.”

  – Stine, 28

 • “… to just see what happens and enjoy the moment. This is a great gift. Thank you for it.”

  – Anne, 32

 • “I have been going to Grinberg Sessions with Aninia … This gives me more freedom in being who I want to be both in the workplace and in my personal, close relationships.”

  – Dorthe, Head of Payroll, 42

 • “I learnt to open up to our physical language as the mirror reflection of our mental state, and to date I can say this led to better control and confidence in dealing with both good and hard times.”

  – Francesca, Project Manager, 35

Contact

Heart Work Management
Sankt Knuds Vej 23B 1
Baggårdhuset
1903 Frederiksberg
+45 53 80 33 83

Photo credits:
Gitte Lotinga - www.billedskabet.dk
Danielle Schönfeld

Stefan Ansorge


Kim Bjærre
 og

Niels Nygaard

Find me

Book a session