Ønsker du at prøve en session eller har du spørgsmål? Så skriv endelig til mig her:Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

Client Feedback: Nærmest skræddersyet til graviditeter!

Jeg tænker så tit på hvor meget sammenhæng der har været for mig i min graviditet mellem min krop og mit hoved, mens jeg gik hos dig. Nu har jeg jo prøvet at være gravid før, og selvfølgelig er anden gang ikke så overraskende som første gang.

Men alligevel var det så markant anderledes denne gang, med en kropsterapeut som ‘en del af’ min graviditet. Opmærksomhed og sammenhæng står tilbage som nøgleordene for denne tid.

Jeg følte mig afskåret fra min krop før jeg startede. Jeg ville flygte fra den. Det hele foregik fra hovedet og jeg lyttede ikke rigtigt til den krop. Den føltes – for mig – svag og syg. Det er tanker jeg gør mig nu, bagefter.
Samtidig savnede jeg virkelig kontakt med ‘mit indre’ og at finde en ro.

Det jeg oplevede i sessionerne var en fastholdenhed i kroppen. En dyb ro som ‘belønning’ for det at give slip.
Her var ikke noget hokus pokus, blot et stille og roligt fredfyldt nu, som du blev ved at holde fast i, og som jeg både blev provokeret af, prøvede at komme udenom, men som jeg samtidig længtes imod.

Jeg vred mig som en orm for ikke at lande i nuet, men vidste alligevel at det var den vej jeg ville. Du holdt mig fast kan man sige, ved blot at se mig – med få gode ord og en ærlighed som spejlede. Der er så meget rent, ærligt og fastholdende ved dig og din tilgang, noget ekstremt anti-flovt (hvis du forstår? – altså en skøn ting) som er så trygt og dragende at træde ind i. Det smitter så meget at du står så fast på dine ben og viser så stærkt hvem du er.

Nå, men alt dette kunne jeg tage et stykke af med hjem hver gang. Og det voksede langsomt i min krop og bevidsthed, denne ‘given slip’ i kroppen og fornemmelsen af fred.

Jeg ledte længe efter en FORSTÅELSE for hvad det var der skete, men du sendte mig igen og igen ned i kroppen og det blev derved mere og mere en kropslig erfaring som slog igennem, som gav ro og fokus.

Alt dette bragte jeg sammen med dig ind i min graviditet, ind i maven, ind til det lille barn. Det gav en samhørighed og skabte sammenhæng mellem mig og den lille. Jeg kunne helt klart mærke roen i mig og også i maven.

Det er svært for mig at forklare helt, men da Solvej blev født og i det halve år der er gået har der hele vejen igennem været en ro og sammenhæng mellem os, hun er det mest rolige, trygge, sovende, bløde, varme lille menneske, hun har en tiltro til verden, en ro som jeg er helt overrasket over.

Jeg er ikke et sekund i tvivl over, at besøgene hos dig har haft en kæmpe betydning for roen og trygheden i hende og i mig, både igennem graviditeten og videre ud i livet. Der er en naturlighed mellem hende og mig, som om vi har gennemgået noget sammen, allerede da hun lå i maven. Din kropsterapi er nærmest skræddersyet til graviditeter!

Tusind tak, Aninia!

Trackback from your site.

Leave a comment

 • “Tænker tit på dig og alt det du har åbnet op for mig. Jeg står stærkt i mig selv, stærk nok til at jeg kan hjælpe andre med at stå på deres måde.”

  / Hans Peter

 • “…hun er en fantastisk historie-fortæller med en no-nonsense måde at tale om personlig udvikling.”

  / Magdalena, trainer & facilitator

 • “Du hjalp mig meget med at komme ud af en slags boble jeg har været i siden ulykken.”

  / Astrid, 42 år

 • “Aninia har én helt særlig evne til at sætte sig ind i kroppen og dens reaktion på smerte. Hun er grundig, tillidsfuld og ikke mindst en god formidler.”

  / Stine, 28

Kontakt

Heart Work Management
Sankt Knuds Vej 23B 1
Baggårdhuset
1903 Frederiksberg
+45 53 80 33 83

Tak for billederne til:
Gitte Lotinga - www.billedskabet.dk
Danielle Schönfeld

Stefan Ansorge


Kim Bjærre
 og

Niels Nygaard

Find mig

Ring op / Call now